d-artagnan | advertising & communication
NL FR EN

Teamx
Vermeulen Wim

Wim Vermeulen

Advocaat-vennoot

WIM VERMEULEN is uw specialist vastgoedfiscaliteit bij Cazimir, waar hij dit praktijkdomein leidt. Hij is bovendien als één van de weinige advocaten in België gespecialiseerd in het begeleiden van cliënten die vakantiewoningen in het buitenland wensen te verwerven.

Wim is Handelsingenieur (Katholieke Universiteit Leuven en Erasmus Universiteit Rotterdam) en licentiaat in de Rechten (Katholieke Universiteit Leuven). Hij is Nederlandstalig en beheerst ook het Frans en het Engels.

Als advocaat is hij verbonden aan de balie van Brussel.

Hij is auteur van diverse werken, publiceert in fiscale tijdschriften en kranten en is een veelgevraagde gastspreker over onroerend goed in al zijn fiscale facetten. Hij is tevens lid van de redactieraad van de tijdschriften "Professioneel Vermogensadvies" en "Verkoop Vastgoed".

Contacteer Wim Publicaties van Wim Vermeulen vindt u hier

x
Labeeuw Nathalie

Nathalie Labeeuw

Advocaat-vennoot

NATHALIE LABEEUW is gespecialiseerd in successieplanning, familiaal vermogensrecht en internationaal privaatrecht. Zij adviseert hierbij over de overdracht van familiale ondernemingen en werkt vermogensplanningen uit bij cliënten met een complexe gezinssituatie, al dan niet met een internationaal karakter.

Haar cliënteel bestaat voornamelijk uit vermogende particulieren, waaronder meerdere cliënten uit de Belgische top 100, en cliënten met een internationaal profiel.

Nathalie is licentiaat in de Rechten (Katholieke Universiteit Leuven en Université de Poitiers) en Master in het notariaat (Katholieke Universiteit Leuven). Zij was jarenlang assistent aan het Instituut voor Familiaal Vermogensrecht van de Katholieke Universiteit Leuven. Zij is Nederlandstalig en beheerst ook het Frans en het Engels.

Als advocaat is ze verbonden aan de balie van Brussel.

Zij treedt vaak op als spreker bij financiële instellingen, de Federatie van Notarissen, de Fiscale Hogeschool en de Universiteit Antwerpen. Ook is ze redactielid van een aantal vooraanstaande tijdschriften binnen haar vakgebied.Contacteer Nathalie Publicaties van Nathalie Labeeuw vindt u hier

x
De Keukelaere Olivier

Olivier De Keukelaere

Advocaat-vennoot


OLIVIER DE KEUKELAERE is gespecialiseerd in ondernemingsfiscaliteit en vermogensplanning. Voor de begeleiding van families bij de uiteenlopende aspecten van de overdracht of de uitbouw van hun onderneming is hij bij Cazimir uw aanspreekpunt. Al family business advisor begeleidt hij talrijke Vlaamse familiebedrijven bij de overdracht naar de volgende generatie.

Olivier is licentiaat in de rechten (Katholieke Universiteit Leuven), waarna hij zich verder bekwaamde in het ondernemingsrecht (Paris I - Sorbonne en UCL), het fiscaal recht (Fiscale Hogeschool te Brussel) en het vennootschapsrecht (Brugge Business School). Hij behaalde het Certificate in Family Business Advising aan het Family Firm Institute (Boston, USA). Hij is Nederlandstalig en beheerst ook het Frans en het Engels.

Als advocaat is hij verbonden aan de balie van Kortrijk en Antwerpen.

Hij publiceert in diverse fiscale tijdschriften en treedt vaak op als spreker. Hij is lid van the Family Firm Institute, het meest toonaangevend instituut ter wereld voor adviseurs inzake familiebedrijven.

Blog: www.olivierdekeukelaere.com


Contacteer Olivier Publicaties van Olivier De Keukelaere vindt u hier

x
Melis Tim

Tim Melis

Advocaat-vennoot

TIM MELIS legt zich in hoofdzaak toe op ondernemings- en vastgoedfiscaliteit. Hij levert advies en bijstand en staat indien nodig cliënten bij in discussies met de fiscale administratie. Tevens heeft hij zich gespecialiseerd in de structurering van familiale vermogens zowel in een nationale als een internationale context. 
 
Tim is licentiaat in de rechten (Katholieke Universiteit Leuven en Julius-Maximiliaan Universiteit, Würzburg, Duitsland) en heeft een bijzondere licentie ondernemingsrecht met specialisatie handels- en economisch recht (Université Libre de Bruxelles). Ook is hij gegradueerde in de Fiscale Wetenschappen (Fiscale Hogeschool te Brussel). Hij is Nederlandstalig, beheerst het Frans en het Engels en heeft ook een goede praktische kennis van het Duits.
 
Als advocaat is hij verbonden aan de balie van Brussel. 
 
Hij publiceert in diverse fiscale tijdschriften en boeken. Hij is tevens een veelgevraagd spreker en gastdocent inzake fiscale topics.

Contacteer Tim Publicaties van Tim Melis vindt u hier

x
Verdickt Bart

Bart Verdickt

Advocaat-vennoot

Bart Verdickt is uw specialist successieplanning en familiaal vermogensrecht bij Cazimir, waar hij samen met Nathalie Labeeuw dit departement leidt. Hij heeft een bijzondere focus op grensoverschrijdende successieplanningen. Gelet op zijn bijzondere focus en ervaring in deze materie kan hij aan cliënten praktische en doelgerichte oplossingen aanbieden. Verder staat hij cliënten ook bij in het kader van relationele moeilijkheden en erfenisgeschillen.
 
Naast zijn dagelijkse adviespraktijk bij Cazimir is hij ook verbonden aan de Universiteit Antwerpen in de vakgroep “Persoon en Vermogen”.
 
Hij is licentiaat in de Rechten (Katholieke Universiteit Leuven) en Master in het notariaat (Katholieke Universiteit Leuven). Hij was jarenlang assistent aan het Instituut voor Familiaal Vermogensrecht van de Katholieke Universiteit Leuven. Hij is Nederlandstalig en beheerst ook het Frans en het Engels. 
 
Als advocaat is hij verbonden aan de balie van Brussel. Hij is tevens lid van AIJA (International Association of Young Lawyers) en IBA (International Bar Association).
 
Hij treedt vaak op als spreker en publiceert in vooraanstaande tijdschriften en boeken over zijn vakdomein.
 
Contacteer Bart Publicaties van Bart Verdickt vindt u hier

x
Missal Alexandre

Alexandre Missal

Advocaat

x
Somers Katrin

Katrin Somers

Advocaat

x
Vande Putte Evelien

Evelien Vande Putte

Advocaat

x
Quintelier Ellen

Ellen Quintelier

Advocaat

x
De Plus Stefan

Stefan De Plus

Advocaat

x
Tiebout Bernd

Bernd Tiebout

Advocaat

x
Joosen Michael

Michael Joosen

Advocaat

x
Van Landegem Evelyne

Evelyne Van Landegem

Advocaat

x
Lein Jan

Jan Lein

Advocaat

x
Elsermans Rinse

Rinse Elsermans

Advocaat