Liesbeth Franck

Liesbeth Franck

Avocat-principal

Liesbeth Franck heeft een bijzondere kennis inzake erfrecht, erfbelasting en vermogensplanning. Ze werkt complexe planningen uit voor de families en vennootschappen die ze begeleidt en heeft steeds aandacht voor de persoonlijke wensen en onderlinge relaties die daarbij spelen.

Formation et expérience

Liesbeth is Licentiaat in de rechten (UGent 2006) en bekwaamde zich als Estate Planner gedurende 10 jaar in de private banking- en consultancywereld.

Als advocaat is ze sinds 2016 verbonden aan de balie van Brussel. Zij is lid van het Cazimirteam sinds 2017. Liesbeth is werkzaam in de kantoren Diegem en Gent en af en toe in Kortrijk en Antwerpen.

Spécialisation

Liesbeth heeft met haar ervaring in de bank- en verzekeringssector een speciale belangstelling ontwikkeld voor de vermogensplanning via levensverzekeringen.

Publicaties en andere activiteiten

Liesbeth is auteur van diverse artikelen.

Tevens is ze organisator en lid van de Estate Planning Skill Group Gent-Kortrijk: Estate Planning Skill Group.

Ze treedt quasi wekelijks op als spreker over onderwerpen gerelateerd aan vermogens- en successieplanning.

“Onze cliënten verwachten een persoonlijke, kwalitatieve aanpak. Door kennis te maken met alle betrokken partijen en te anticiperen op ieders noden proberen we daaraan tegemoet te komen. De ideeën komen van ons, de uitwerking tot in de puntjes doen we samen met de cliënt.”

Intérêts

Liesbeth is sportief vanaf de zijlijn; supporteren voor haar zoontjes bij het voetbal en tennis maken van haar een bekwame scheidsrechter-coach annex taxi. Tevens is zij fervent supporter van basketbalploeg Okapi Aalstar. Daarnaast probeert ze zelf ook aan sport aan te doen als haar programma het toelaat, maar vooral geniet ze van de vrije tijd die ze heeft met haar gezin, familie en vrienden: een etentje, een reisje naar de zon, een terrasje met een goed glaasje witte wijn enz.

Retour à l’aperçu
Ce site Internet utilise des cookies afin d’améliorer l’expérience de l’utilisateur. En continuant à surfer sur notre site, vous acceptez notre politique en matière de cookies. Plus d’informations