Juridisch advies

Reken op ons als uw specialist en adviseur in juridische kwesties. Wij adviseren u rechtstreeks of we staan uw revisor, bankier, advocaat, notaris of boekhouder bij met onze expertise in complexe dossiers. Samen vormen we een team dat u proactief en persoonlijk ondersteunt.

Hoe doen we dit?

Successieplanning

U wilt uw vermogen veilig en zorgeloos overdragen aan de volgende generatie. CAZIMIR ondersteunt u hierin. We zorgen ervoor dat u erfbelasting of successierechten vermijdt en werken een solide controlestructuur uit. Tegelijk adviseren we u over hoe u het familiale vermogen op lange termijn intact houdt en optimaal beschermt voor de volgende generaties.
Lees meer »

Family Business Advising

In welke sector uw familiebedrijf ook actief is en ongeacht de complexe uitdagingen die op u afkomen, het CAZIMIR team staat u bij met een brede waaier aan gepersonaliseerde diensten en met objectief, professioneel advies.
Lees meer »

Real Estate Projects

Onroerend goed is een niet-liquide vermogensbestanddeel dat onderworpen is aan een hele reeks taksen en belastingen zoals registratierechten, btw, personenbelasting, onroerende voorheffing, schenkbelasting, erfbelasting, ... Een doolhof van wetten, spelregels en maatregelen die ook nog eens regelmatig veranderen.
Lees meer »

Immigratie en emigratie

België is al jarenlang een aantrekkelijke bestemming voor gefortuneerde Europeanen, in het verleden vooral Nederlanders en Fransen. De laatste jaren voelen ook steeds meer Aziaten zich aangetrokken door de fiscale troeven en de centrale ligging van ons land.
Lees meer »

Ondernemingsfiscaliteit

Als ondernemer wilt u niet alleen uw persoonlijk vermogen optimaal beheren maar ook het kapitaal van uw onderneming. Dankzij onze gespecialiseerde fiscale advocaten en onze ruime ervaring met andere organisaties en ondernemers, bent u voor ondernemingsfiscaliteit bij CAZIMIR aan het juiste adres.
Lees meer »

Family Wealth Advising

Geld kan ondersteuning bieden bij de vele uitdagingen in het leven. Maar rijkdom maakt niet per se gelukkig.
Lees meer »