Als ondernemer wilt u niet alleen uw persoonlijk vermogen optimaal beheren maar ook het kapitaal van uw onderneming. Dankzij onze gespecialiseerde fiscale advocaten en onze ruime ervaring met andere organisaties en ondernemers, bent u voor ondernemingsfiscaliteit bij CAZIMIR aan het juiste adres.

Wij ondersteunen u niet alleen met uw persoonlijke vragen en zorgen over uw vermogen, wij geven ook fiscaal advies op het niveau van uw onderneming. Zit uw organisatie in een transitie, bijvoorbeeld door een overname of herstructurering? Wenst u een holding- of managementvennootschap op te richten? Plant u nieuwe investeringen? … In elk denkbaar scenario ondersteunen we u en uw accountant, boekhouder of bedrijfsrevisor met gepast advies over fiscale vraagstukken. Ook op vlak van IP-structuren, auteursrechten, thin capitalisation rules, de notionele interestaftrek, liquidatiereserve, enz. maken we u graag wegwijs.

Uw onderneming profiteert optimaal van onze multidisciplinaire aanpak, waarbij we niet alleen oog hebben voor de belangen van uw bedrijf maar ook voor de impact op uw privévermogen.

Uw persoonlijke CAZIMIR adviseur in ondernemingsfiscaliteit is Tim Melis.