Successieplanning

U wilt uw vermogen veilig en zorgeloos overdragen aan de volgende generatie. CAZIMIR ondersteunt u hierin. We zorgen ervoor dat u erfbelasting of successierechten vermijdt en werken een solide controlestructuur uit. Tegelijk adviseren we u over hoe u het familiale vermogen op lange termijn intact houdt en optimaal beschermt voor de volgende generaties.

Elk vermogen kent een unieke samenstelling. Standaardoplossingen zijn er dus niet. U mag rekenen op onze jarenlange ervaring met het plannen van vermogens, zowel portefeuilles en familiale groepen, als Belgisch én buitenlands vastgoed, levensverzekeringen, kunstcollecties, enz.

Ook het correct inschatten en verwerken van zeer specifieke situaties, zoals een begunstigde die in het buitenland woont of het opzetten van structuren voor personen met een beperking, kunt u ons toevertrouwen.

Onze specialisten staan eigenhandig in voor de redactie van alle nodige documenten zoals huwelijkscontracten, schenkingsakten, testamenten, private stichtingen, burgerlijke maatschappen, holdingvennootschappen, ...

Omdat situaties soms veranderen, familieverhoudingen evolueren en ook de fiscaliteit niet stilstaat, houden we voor u de vinger aan de pols. Ook na de uitvoering van de planning kunt u dus op ons blijven rekenen. Flexibel bijsturen is een essentieel onderdeel van succesvolle successieplanning.

Uw contactpersoon in deze materie is Nathalie Labeeuw.