Hanne Martens

Hanne Martens

Advocaat

Hanne Martens is fiscaliste en staat binnenlandse en buitenlandse cliënten bij bij hun vragen over vennootschapsbelasting, personenbelasting, belasting niet-inwoners, alsook over btw. Hanne hecht hierbij veel belang aan een praktijkgerichte benadering.

Opleiding en ervaring

Hanne behaalde aan de UGent haar Master in de Rechten en daarna aan de Universiteit Antwerpen een Master in het Fiscaal Recht (2016).

Als advocaat-stagiaire is Hanne verbonden aan de balie van Brussel. Zij is lid van het Cazimirteam sinds 2018. Hanne is werkzaam in kantoor Diegem Gent, Kortrijk en af en toe in Antwerpen.

Specialisatie

Hanne heeft een bijzondere interesse voor (internationale) vastgoedfiscaliteit. Zij begeleidt cliënten bij al hun fiscale vraagstukken over hun vastgoedprojecten in binnen- en buitenland.

“Speak with honesty. Act with integrity.”
Roy T. Bennett

Vrije tijd

Hanne is sportief aangelegd. Zij duikt regelmatig de fitness in en houdt van sportieve wandelingen met haar paard “Dartagnan”. Daarnaast gaat Hanne in haar vrije tijd graag een glaasje drinken met vrienden, en dit bij voorkeur in haar geliefde stad Gent.

Terug naar overzicht
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info