Tina Brasseur

Tina Brasseur

Financial Department

Tina maakt deel uit van het Financial Department. U kan bij haar terecht met alle vragen over facturatie. Intern begeleidt zij onze advocaten bij een correcte tijdsregistratie en samen met de andere collega’s en vennoten werkt ze mee aan het financiële plaatje van Cazimir.

Opleiding en ervaring

Tina ontdekte haar liefde voor cijfers in haar opleiding Economie-Humane Wetenschappen aan het Koninklijk Atheneum in Keerbergen. Na het behalen van haar diploma stortte ze zich vol overgave in de professionele wereld. Met 20 jaar werkervaring achter de rug vond ze het tijd om terug de boeken in te duiken. Ze is intussen halfweg haar Bachelor Accountancy-Fiscaliteit, een studie die ze combineert met haar job bij Cazimir.

Passion alone can't cut it: for passion to survive it needs structure. A “why” without a “how” has little probability of succes.

  • Simon Sinek

Vrije tijd

Een full-time job en een stevige avondopleiding combineert Tina met haar engagement als voorzitter van een supportersclub van Anderlecht. Voetbal interesseert haar eigenlijk amper, de sociale ambiance errond des te meer!

Terug naar overzicht
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info