Olivier De Keukelaere

Advocaat

Olivier De Keukelaere is specialist in vermogensplanning en ondernemingsfiscaliteit. Voor de begeleiding van families bij de uiteenlopende aspecten van de overdracht of de uitbouw van hun onderneming of vermogen, is hij bij Cazimir uw aanspreekpunt. Als family business and wealth advisor begeleidt hij talrijke Vlaamse familiebedrijven bij de overdracht naar de volgende generatie. Ook helpt hij vermogende families bij de specifieke uitdagingen waarvoor zij staan bij het samenhouden van vermogen én familie. Hij wordt beschouwd als één van dé Family Business Advisors van ons land. Als advocaat is hij verbonden aan de balie van Antwerpen en Kortrijk.

Olivier is licentiaat in de Rechten (KU Leuven). Hij specialiseerde zich in het ondernemingsrecht (Paris I, Sorbonne en Université Catholique de Louvain), het fiscaal recht (Fiscale Hogeschool Brussel) en het vennootschapsrecht (Brugge Business School). Olivier behaalde een Certificate in Family Business Advising en een Certificate in Family Wealth Advising aan het Family Firm Institute in Boston (USA). Hij is Nederlandstalig, maar spreekt ook Engels en Frans.

Olivier publiceert in fiscale tijdschriften en is een veelgevraagde gastspreker over de opvolging van familiebedrijven. Hij is ook lid van het Family Firm Institute, het meest toonaangevend instituut ter wereld voor adviseurs van familiebedrijven.

U vindt meer over de specifieke tak van de Family Business Advising op ons platform www.magnolis.be.