Young Cazimir Careers

Een eigenzinnig en geïntegreerd team van gespecialiseerde advocaten, met kantoren in Diegem, Antwerpen, Kortrijk en Gent, helpt vermogende families en ondernemers met al hun juridische vragen en zorgen over hun vermogen. Focuspunten zijn estate planning, fiscaliteit en vennootschapsrecht - en alles dat daarbij komt kijken.

Cazimir onderscheidt zich door de unieke combinatie van doorgedreven kennis en jarenlange ervaring van de vier partners en hun gespecialiseerde medewerkers, en dit elk in hun domein. We bundelen onze verschillende expertises in een creatieve oplossing op maat, open en persoonlijk.

Zin om al eens te komen proeven? Op 7 december 2021 nodigen we studenten uit voor een inhousedag in het kantoor in Diegem. Het programma ziet er ongeveer zo uit:

Een smakelijke ontvangst vanaf 10u en een stevige casusoefening in groepjes, onder begeleiding van onze lieve collega’s, gevolgd door een lekkere lunch. Als de magen en de geesten weer gevuld zijn, neemt elke student deel aan één van de workshops omtrent de verschillende aspecten van onze dienstverlening. Daartussen is er tijd voor een individueel gesprek met één van onze vennoten of senior advocaten en werk je ook een individuele schriftelijke oefening af. We ronden af met een gezellige drink tot ca. 18u waarbij je ook de rest van ons team kan leren kennen!

De bedoeling van onze inhousedag is niet om jullie te testen, maar wel dat jullie iets bijleren en ons kantoor leren kennen. We beschouwen deze dag dan ook niet als onderdeel van een sollicitatieprocedure, maar wie interesse heeft in een (zomer)stage volgend jaar, kan natuurlijk twee vliegen in één klap slaan en alvast een eerste indruk komen maken!

Graag tot dan! Inschrijven kan hier, uiterlijk tot 30 november 2021.

Kan je er niet bij zijn maar wil je toch graag alvast je interesse in een (zomer)stage kenbaar maken? Stuur dan gewoon even een mailtje naar info@cazimir.be waarin je laat weten dat je niet kan deelnemen aan de inhousedag. Je zal ons ook zien verschijnen op de jobbeurzen binnenkort!

Meer weten? Neem een kijkje op onze websites (www.cazimir.be, www.magnolis.be of www.cazimir-international.com), volg ons op LinkedIn en Instagram of check onze vacatures!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info