Een vergelijkend overzicht van de verschillende samenlevingsvormen naar Belgisch recht

Een vergelijkend overzicht van de verschillende samenlevingsvormen naar Belgisch recht
15-11-2022
huwelijkscontract

Naast goede adviesverlening aan onze cliënten doen we met Cazimir uiteraard ook ons best om actief te blijven in de wetenschappelijke kant van ons vakgebied. Het is dankzij lidmaatschap in verschillende redactieraden en publicaties in verscheiden boeken en tijdschriften dat we steeds alert blijven en onze partners en klanten optimaal kunnen bijstaan in de verscheidene subdomeinen van ons vakgebied.

Onze collega's Liesbeth FRANCK en Elisabeth JANSSENS publiceerden onlangs een update van hun wetenschappelijk artikel in de Nieuwsbrief Notariaat (FRANCK, L. en JANSSENS E.,Een vergelijkend overzicht van de verschillende samenlevingsvormen naar Belgisch recht, Nieuwsbrief Notariaat 2020, nr. 3-4 en Nieuwsbrief Notariaat 2022, nr. 8).

Geïnteresseerde lezers kunnen het geüdatete artikel raadplegen in het tijdschrift via de uitgeverij Wolters-Kluwer verkrijgen.

Wil je meer te weten komen over de auteurs van dit artikel of onze andere medewerkers? Neem een kijkje bij "over ons". We leren u graag kennen!

Read more about this subject on this link


Back to overview
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info