Young Cazimir Careers

Je bent student? Geniet ervan, het duurt maar zo kort.

Ben je klaar met genieten en wil je proeven van het echte leven in de advocatuur? Dan kan je een hapje Cazimir komen degusteren op de volgende momenten!

Young Cazimir Careers

  • 30 november 2023: Young Cazimir Career Day - een spetterende inhousedag met (denkbeeldig) vuurwerkextravaganza en (imaginaire) buikdanssensatie. Het werkelijke programma vind je hier binnenkort!

  • 13 december 2023: Young Cazimir Career Eve - een informele kennismaking op kantoor waarin we jullie vertellen wie we zijn, wat we doen, wat ons drijft. Jullie mogen dan alle vragen stellen die ook maar in je opkomen, over stages, over werken bij Cazimir, over onze echte haarkleur, uren en targets, huisdierallergieën, verloning van eerstejaars enz.

Wil je naar allebei komen? Fine. Kan je maar op één van de twee? Ook fine. Kan je er niet bij zijn? Jammer maar ook wel fine.

De bedoeling van onze inhousedag is niet om jou te screenen of inhoudelijk te testen, maar wel dat je iets kan bijleren en ons kantoor leert kennen (en dat het tof wordt). We beschouwen deze dag dan ook niet als noodzakelijk onderdeel van een sollicitatieprocedure, maar wie interesse heeft in een (zomer)stage volgend jaar, kan natuurlijk twee vliegen in één klap slaan en alvast een eerste indruk komen maken!

Verder vind je onze ravissante vertegenwoordigers ook hier terug.

  • 26 oktober 2023: Antwerp Jobdays
  • 6-8 november 2023: Campusinterviews Leuven
  • 14 november 2023: Campusinterviews Antwerpen
  • 21 november 2023: Job fair VRG Gent
  • 23 november 2023: Job fair VRG Leuven

Kandidaat paraat

Wie interesse heeft in een (zomer)stage voor 2024, kan zich alvast kenbaar maken! Stuur gewoon even een mailtje naar info@cazimir.be waarin je je cv toevoegt. Voor de zomerstages geven we voorrang aan studenten die aan de vooravond van de manama staan, maar ook studenten uit de eerste master zijn welkom.

Meer weten? Neem een kijkje op onze websites (www.cazimir.be, www.magnolis.be of www.cazimir-international.com), volg ons op LinkedIn en Instagram of check onze vacatures!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info