KMO-adviseur vermogens- en successieplanning

03-03-2022

Informations générales

Organisation: Syntra West

Orateur: Olivier De Keukelaere Eline Beeken

Lieu: Kortrijk

Meer en meer mensen houden zich bezig met de planning van hun vermogen. Ook over erfenissen en de verschillende belastingen op het vermogen willen mensen vaker vooraf een planning maken.

Vermogensplanning is een complex en steeds actueler gegeven. Vandaar dat mensen de juiste professionele begeleiding zoeken. Of je nu in de verzekeringssector, het bankwezen of als boekhouder werkt, je krijgt dergelijke praktische vragen en daar zal je correct op moeten antwoorden.

In de opleiding KMO-adviseur vermogens- en successieplanning krijg je in 1 jaar tijd de nodige basiskennis om professionele oplossingen te bieden op alle praktische problemen.

Onze sprekers verzorgen twee colleges voor de deelnemers met casussen over de praktijk van successieplanning en fiscaliteit, onder andere omtrent fiscale rulings.

s'inscrire
Ce site Internet utilise des cookies afin d’améliorer l’expérience de l’utilisateur. En continuant à surfer sur notre site, vous acceptez notre politique en matière de cookies. Plus d’informations