Video: ​Verzoek tot ambtshalve ontheffing: een goed idee?

Video: ​Verzoek tot ambtshalve ontheffing: een goed idee?

Over het betwisten van uw voordeel van alle aard voor een kosteloos ter beschikking gestelde woning is al heel wat inkt gevloeid. In deze video legt Mr. Tim Melis kort de verschillende opties uit, met nadruk op het verzoek tot ambtshalve ontheffing. Zo wordt onder meer toegelicht wat de voor- en nadelen hiervan zijn.

Over het betwisten van uw voordeel van alle aard voor een kosteloos ter beschikking gestelde woning is al heel wat inkt gevloeid. In deze video legt Mr. Tim Melis kort de verschillende opties uit, met nadruk op het verzoek tot ambtshalve ontheffing. Zo wordt onder meer toegelicht wat de voor- en nadelen hiervan zijn in de volgende video.


Verder geven we graag mee dat we ook voor “voordelen” die niet op fiche staan (maar bijvoorbeeld op rekening courant werden geboekt) een oplossing op maat kunnen uitwerken. Neem gerust contact op met ons Tax Litigation Team voor advies!


N.B. Recent verscheen hieromtrent nieuwe rechtspraak die relevant kan zijn voor uw dossier. Ons kantoor heeft reeds een groot aantal dossiers aanhangig gemaakt en heeft een uitgebreide ervaring ter zake. Alle actuele info vindt u hier.

Tim Melis

Alexandre Missal

Rosanne Van GaelTerug naar overzicht
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info