Uw concreet verhaal, behoeften en wensen zijn heel belangrijk, elk detail ervan. Het vormt het startpunt van onze advisering. Het eerste wat we doen is heel goed naar u luisteren en de juiste vragen stellen, u begrijpen zonder dat we hierbij sturend zijn.

Daarna brengen we werkbare én kwalitatieve oplossingen in kaart. Elke situatie vraagt om een aanpak op maat, uniek voor u. Als we het samen eens zijn, gaan we snel over tot concrete actie. We bundelen onze expertises en begeleiden u, uw onderneming en uw vermogen efficiënt in de richting van de gewenste, begrijpbare oplossing.

We tekenen voor een open dialoog, mens- en doelgericht, kort op de bal, kritisch en constructief.

Altijd in partnership

Altijd in partnership

Onze advocaten treden op als de rechterhand van beslissingnemers en als de gespecialiseerde partner voor de andere experten die zich om uw bedrijf of vermogen bekommeren.

Uw boekhouder, accountant, revisor, bankier, private banker, family officer, notaris, advocaat, verzekeringsagent enz. en wij vormen samen een multidisciplinair team dat proactief meedenkt, adviseert en stuurt waar nodig. Ook ver over de landsgrenzen heen, in samenwerking met topspecialisten in het buitenland.

Building and maintaining wealth and establishing trust, daar zorgen we samen voor.

Transparantie

Transparantie

Bij de start van onze samenwerking krijgt u een overeenkomst waarin u alle nodige informatie leest over uw opdracht, onze tarieven, betalingsvoorwaarden en aansprakelijkheid. Daarnaast garanderen wij een transparante communicatie en regelmatige facturatie tijdens elke fase van de samenwerking. Er zijn drie types kosten, telkens te verhogen met btw, waarmee u rekening dient te houden.

Over de landsgrenzen

Over de landsgrenzen

De praktijk van Cazimir reikt verder dan onze landsgrenzen. In nauw contact met onze buitenlandse confraters begeleiden we u stap voor stap bij het verwezenlijken van internationale investeringen en projecten.

Bent u grensoverschrijdend actief, dan gaan wij na welke consequenties dit voor u kan hebben, of het nu gaat over een immigratie of emigratie, een buitenverblijf of inkomsten vanuit buitenlandse bron. Om hierin zo compleet mogelijk te zijn, doen wij waar nodig een beroep op ons internationaal netwerk, zowel binnen Europa als daarbuiten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info