Reken op ons als uw gespecialiseerde adviseur in juridische kwesties. Wij staan zowel u als uw revisor, bankier, advocaat, notaris en accountant bij met onze expertise in complexe dossiers. Samen vormen we een team dat u proactief en persoonlijk ondersteunt.

Successieplanning

Successieplanning

U denkt eraan uw vermogen over te dragen aan de volgende generatie, op een veilige en zorgeloze manier. Cazimir ondersteunt u hierin met de nodige aandacht voor een optimalisatie qua erfbelasting en het uitwerken van een controlestructuur.
Lees meer
Fiscale optimalisatie

Fiscale optimalisatie

Als fiscale advocaten begeleiden we ondernemende families bij heel wat belangrijke beslissingen in hun bedrijf, en ook in hun privéleven. We staan als een trouwe partner klaar met helder fiscaal en juridisch advies bij elke nieuwe investering, bij de uitbouw van de onderneming en het vermogen.
Lees meer
Corporate en M&A

Corporate en M&A

Vaak bestaat een aanzienlijk deel van uw persoonlijk vermogen uit participaties in allerlei ondernemingen, controlevehikels en verenigingen. Onze specialisten adviseren u graag in alle vennootschapsrechtelijke aspecten van uw vermogen.
Lees meer
Aangifte nalatenschap

Aangifte nalatenschap

Na een overlijden zijn de erfgenamen en/of legatarissen verplicht om een aangifte van nalatenschap in te dienen. De regelgeving hieromtrent is de voorbije jaren steeds complexer geworden en verschilt bovendien in de drie gewesten.
Lees meer
Family Business Advising

Family Business Advising

In welke sector uw familiebedrijf ook actief is en ongeacht de complexe uitdagingen die op u afkomen, ons team staat u bij met een brede waaier aan gepersonaliseerde diensten en met objectief, professioneel advies.
Lees meer
Vastgoedprojecten

Vastgoedprojecten

Uw onroerend goed is een niet-liquide vermogensbestanddeel dat onderworpen is aan een hele reeks taksen en belastingen. Graag wijzen wij u de weg in binnen- en buitenland, zowel voor uw privéaankopen, als voor uw zakelijke investeringen.
Lees meer
Immigratie en emigratie

Immigratie en emigratie

België is al jaren een aantrekkelijke bestemming voor gefortuneerde wereldburgers, dankzij haar fiscale troeven en centrale ligging. We ondersteunen u in dit migratieproces en zijn uw aanspreekpunt voor verdere investeringen in heel Europa.
Lees meer
Ondernemingsfiscaliteit

Ondernemingsfiscaliteit

Als ondernemer wilt u niet alleen uw persoonlijk vermogen optimaal beheren, maar zeker ook dat van uw onderneming. Bij onze gespecialiseerde fiscale en corporate advocaten bent u bij Cazimir aan het juiste adres.
Lees meer
Inkomstenbelasting

Inkomstenbelasting

Een persoonlijk vermogen succesvol fiscaal adviseren, vergt een vergaande specialisatie in de personenbelasting, waarbij niet alleen professionele inkomsten, maar ook inkomsten uit onroerende goederen en aandelenbezit aan bod komen.
Lees meer
Beleggingsfiscaliteit

Beleggingsfiscaliteit

De fiscale behandeling van beleggingsproducten is uiterst gecompliceerd geworden. Wij adviseren in dit kader vermogende particulieren, holdings en beleggingsvennootschappen over de optimale fiscale behandeling van hun investeringen.
Lees meer
Bemiddeling

Bemiddeling

Wanneer in het proces van adviesverlening onuitgesproken wrevel of openlijke conflicten een blokkade vormen in het bereiken van een creatieve oplossing, bekijken we met u de mogelijkheid tot bemiddeling.
Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info