Niet alleen treden wij adviserend en bemiddelend op, ook als de fiscale of familiale conflictsituatie toch in de rechtbank belandt, verdedigen wij uw belangen. Met alle middelen die aangewezen en vereist zijn.

Vereffening-verdeling van de nalatenschap

Vereffening-verdeling van de nalatenschap

Een overlijden is een droeve gebeurtenis, maar bovendien het ogenblik waarop de nalatenschap openvalt, en wanneer soms conflict ontstaat. Een akkoord vermijdt discussies en het risico dat rechtsopvolgers later alsnog in de problemen komen.
Lees meer
Vereffening-verdeling na echtscheiding

Vereffening-verdeling na echtscheiding

Bij de beëindiging van een relatie wordt u vaak geconfronteerd met vraagstukken waarvoor een oplossing nodig is. Niet alleen is er de verdeling van het gezamenlijke vermogen, u behoeft misschien ook een verblijfsregeling voor de kinderen.
Lees meer
Fiscale procedure

Fiscale procedure

De fiscus heeft u in het vizier? Vanaf de start van een eventuele rechtzetting tot en met het hoogste rechtscollege van het land kunnen wij u bijstaan. Zowel in de taxatiefase, in de bezwaarfase, als in een eventuele gerechtelijke procedure kan u op onze expertise rekenen. Ons streefdoel is om de meest geschikte oplossing voor uw dossier te bekomen.
Lees meer
Rulingpraktijk

Rulingpraktijk

Wenst u uw vennootschapsgroep te herstructureren, uw onderneming te verkopen of schenken? Dan kan het interessant zijn om een voorafgaande beslissing te bekomen bij de rulingdienst, bindend voor de fiscus.
Lees meer
Fiscale regularisaties

Fiscale regularisaties

Bezit u goederen in het buitenland die nooit werden aangegeven? Wenst u uw buitenlandse gelden te repatriëren naar België, maar ondervindt u complianceproblemen met uw bank? Mogelijks moet u dan denken aan een fiscale regularisatie.
Lees meer
Aandeelhoudersconflicten

Aandeelhoudersconflicten

Conflicten tussen aandeelhouders schemeren vaak door tot het niveau van de onderneming en leiden zo tot de lamlegging van de activiteit, met alle gevolgen van dien. Wij streven hierbij steeds naar minnelijke oplossingen.
Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info