Luna Zehner

Luna Zehner

Advocaat

Opleiding en ervaring

In januari 2023 behaalde Luna haar master in de rechten aan de UHasselt, afstudeerrichting corporate.
Momenteel is ze bezig met het behalen van haar postgraduaat in het financiewezen, corporate finance aan de KU Leuven.

Luna heeft reeds ervaring als business legal consultant en is sinds januari 2024 lid van het Cazimirteam, verbonden aan balie Brussel.

Specialisatie

Luna is gespecialiseerd in vennootschapsrecht, fusies en overnames (M&A) en adviseert in transacties en overeenkomsten.

Publicaties en andere activiteiten

Masterscriptie: “De evolutie van de positie van de fiscale ambtenaar is het fiscaal strafprocesrecht, gelet op de gewijzigde una via-wetgeving.”

Vrije tijd

Luna heeft een passie voor een actieve levensstijl. Je kan haar vaak terugvinden in de fitness of al lopend door het Middelheimpark. Haar nieuwsgierigheid strekt zich ook uit tot de culinaire wereld, waar ze graag nieuwe restaurantjes ontdekt en zelf graag achter de potten en pannen staat.

Terug naar overzicht
Icon nieuwsberichten

nieuwsberichten

De eenparige schriftelijke besluitvorming van de algemene vergadering

Luna Zehner

Juni is een maand waarin veel notulen worden voorbereid. Het bestuursorgaan werkt de jaarrekening af en stelt het bestuursverslag op, waarna de algemene vergadering van aandeelhouders zich uitspreekt over de jaarrekening. In veel gevallen komen deze personen niet daadwerkelijk samen, maar worden de…

Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info