Jolien De Meyer

Jolien De Meyer

Assistant Finance & Compliance

Opleiding en ervaring

Jolien behaalde in 2012 haar eerste diploma van bedrijfsmanagement met afstudeerrichting rechtspraktijk. In 2015 behaalde ze haar masterdiploma handelswetenschappen met afstudeerrichting HR. Deze studies bleken een ideale mix te zijn voor het werk dat ze nu uitoefent bij Cazimir.

Al sinds 2018 mogen we haar trots lid noemen van het Cazimirteam. Samen met haar collega’s van het supportteam zet ze zich elke dag met de volle goesting in om het cliënteel van Cazimir te helpen, de medewerkers te ondersteunen en de werking binnen het kantoor te garanderen.

In het bijzonder houdt ze zich bezig met de administratieve onboarding van nieuw cliënteel en de antiwitwasverplichtingen die daarbij komen kijken. Ook met al uw vragen rond het UBO-register kan u bij haar terecht.

“Don't wait for good things to happen. Get out there and make them happen.”

Vrije tijd

In haar vrije tijd is Jolien een bezige bij. Gaan sporten, reizen, weggaan met vrienden en haar wederhelft helpen in de zaak zijn de dingen die haar buiten het werk bezig houden.

Terug naar overzicht
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info