Verbindende Communicatie voor vennootschappen en familiebedrijven

01-04-2022

Algemene info

Organisatie: Human Matters

Sprekers: Olivier De Keukelaere

Locatie: Online

In deze training zoomen we in op de specifieke uitdagingen waarmee bestuurders geconfronteerd worden, zoals de overdracht van het familiebedrijf, het organiseren van mandaten of de slagkracht van het bedrijf behouden en het bespreken van deze onderwerpen tijdens een bijeenkomst.

In het eerste deel van de training zal Meester Olivier De Keukelaere een toelichting geven over de mogelijkheden binnen het recht. In het tweede deel duik je in de praktijk met Verbindende Besluitvorming. Wanneer je de positieve effecten van Verbindende Communicatie combineert met een slimme vertaling naar juridische afspraken, neem je gigantisch veel stappen vooruit.

Je krijgt ook een houvast om productieve gesprekken te voeren over de moeilijkere thema’s zoals transitie, groei, uitbreiding, fusie, verkoop/schenking van aandelen… Verbindende Communicatie maakt dat alles bespreekbaar wordt en dat oplossingen zich aandienen via dialoog en overleg.

Om de training nog waardevoller te maken, kan je je vragen vooraf doorsturen. We gaan dan aan het werk met jouw case.

inschrijven
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info