Wat bij ziekte of overlijden van de ondernemer?

25-04-2024

Algemene info

Organisatie: BAB Kortrijk

Sprekers: Olivier De Keukelaere

Locatie: Kortrijk

Een ondernemer stopt zijn hart, ziel én veel energie in zijn/haar bedrijf. Het navigeren van dit bedrijf tussen de vele uitdagingen en crisissen behoort tot de kerntaak van de ondernemer. Maar dat de ondernemer zelf een grote risicofactor voor het bedrijf is, wordt vaak het uit oog verloren. Het plots wegvallen van de bedrijfsleider door een ongeval, ziekte of overlijden kan nochtans heel verregaande gevolgen hebben voor het bedrijf en de familie. Hiervoor een gepast plan hebben is dan ook geen overbodige luxe.

Tijdens dit seminarie brengt Mr. Olivier De Keukelaere deze risico’s in kaart. Voor elk van deze risico’s reikt hij praktische oplossingen aan, die bij voorkeur eenvoudig, flexibel en niet duur zijn.

Bij dit alles licht Mr. Olivier De Keukelaere toe hoe verschillend de aanpak is voor een eenmanszaak, voor een jonge KMO en voor een uit de kluiten gewassen familiebedrijf.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info