Young Cazimir Careers

Met spijt in het hart hebben we vandaag besloten om de inhousedag dit najaar af te gelasten. We moeten onze verantwoordelijkheid tegenover elkaar nemen en zien het niet langer mogelijk om deze dag veilig én tof te maken, zoals we zouden willen. Een online alternatief dan maar?

Nee danku. Vorig jaar staken we een geslaagde virtuele dag in elkaar, maar dit jaar hebben we het allemaal wel gehad met leuke online workshops, webinars en interactieve wandelingen. Dat geldt ongetwijfeld niet alleen van onze kant, maar ook voor de studenten, die alweer grotendeels afstandsonderwijs krijgen voorgeschoteld en weer om 12u thuis moeten zijn.

Wat gaan we dan wel doen?!

  • Zij die waren ingeschreven voor de inhousedag worden uitgenodigd voor een virtuele Q&A waarin we jullie vertellen wie we zijn, wat we doen, wat ons drijft. Jullie mogen dan alle vragen stellen die ook maar in je opkomen, over stages, over werken bij Cazimir, over onze echte haarkleur, huisdieren enz.
  • Wie al kandideerde voor een zomerstage zal op basis van CV al dan niet worden gecontacteerd voor een online gesprek met één van onze medewerkers.
  • Wie solliciteerde voor de baliestage in september 2022 zal op basis van CV al dan niet worden gecontacteerd voor een online gesprek met één van onze vennoten.

We vinden het erg jammer om dit nieuws te moeten brengen, maar goed, er zijn ook ergere dingen! Je zou bijvoorbeeld op een legoblokje kunnen trappen op dezelfde dag dat de pakjeskoerier dat ene cruciale pakje bij die ene chagrijnige overbuur of kotgenoot heeft afgegeven... Dus borst vooruit en op naar volgend jaar!

Wie interesse heeft in een (zomer)stage volgend jaar, kan zich trouwens nog altijd kenbaar maken! Stuur gewoon even een mailtje naar info@cazimir.be waarin je je cv en de gewoonlijke motivatie toevoegt.

We willen iedereen bedanken die zich inschreef en er net als wij naar uitkeek. We rekenen op jullie begrip en hopen jullie binnenkort te mogen ontmoeten.

Meer weten? Neem een kijkje op onze websites (www.cazimir.be, www.magnolis.be of www.cazimir-international.com), volg ons op LinkedIn en Instagram of check onze vacatures!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info