Naomi Van Laer

Naomi Van Laer

Advocaat

Naomi Van Laer is civiliste en legt zich toe op (inter)nationale vermogensplanning, familiaal vermogensrecht en civiele procedures.

Opleiding en ervaring

Tijdens haar rechtenopleiding aan de Katholieke Universiteit Leuven ontwikkelde Naomi een bijzondere interesse in het familiaal vermogensrecht. In 2020 startte ze na haar rechtenopleiding een Master na master Notariaat aan dezelfde universiteit.
Als advocaat-stagiair is Naomi verbonden aan de balie van Brussel. Ze is lid van het Cazimirteam sinds 2021.

Specialisatie

Bij Cazimir advocaten legt Naomi zich voornamelijk toe op vermogensplanning, echtscheidingen en de vereffening en verdeling van nalatenschappen. Ze streeft steeds naar een juridisch correcte oplossing en houdt daarbij de belangen van de cliënten in het oog.

Alone we can do so little. Together we can do so much. - Helen Keller

Vrije tijd

Als Naomi haar vrije tijd niet met vrienden of familie doorbrengt, spendeert ze die graag creatief en sportief. Een afwisseling van breien, koken, fitness, wandelen en yoga houden haar bezig.

Terug naar overzicht
Icon nieuwsberichten

nieuwsberichten

Registreer vanaf nu zelf uw roerende schenking online

Naomi Van Laer

Sinds 1 mei 2022 is het mogelijk om zelf uw onderhandse roerende schenkingen te registreren via het online platform van de FOD Financiën MyMinfin. In principe moet een schenking via notariële akte gebeuren. De notaris is verplicht om de schenkingsakte te registreren binnen de 15 dagen na het v…

Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info