Cazimir Talks | Key Management in het kapitaal van het familiebedrijf

18-10-2024

Algemene info

Organisatie: KMO Campus

Sprekers: Francis van der Haert

Locatie: on demand

Steeds meer familiebedrijven realiseren zich de voordelen van het structureel betrekken van hun sleutelmanagement in de onderneming. Dit gaat verder dan alleen het belonen en binden op de lange termijn: het gaat om het creëren van een diepere betrokkenheid en eigenaarschap bij het bedrijf. Denk hierbij niet enkel aan de niet-familiale CEO of CFO, maar ook aan een bredere groep van werknemers.

Wat vroeger nog als een taboe klonk, kent vandaag een belangrijke opgang. We zien in onze praktijk dat de nieuwe generatie open staat voor het openstellen van een deel van de aandelen. Alleen hebben de families nog heel wat bezorgdheden en vragen hieromtrent.

In dit webinar zal Mr. Francis van der Haert (Cazimir Advocaten) deze bezorgdheden beantwoorden en u voorzien van praktische inzichten en strategieën om een succesvolle structuur op te zetten voor het betrekken van sleutelmanagement in een familiebedrijf.

inschrijven
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info