M&A, overdracht of aankoop van een vennootschap: wegwijs door de juridische en fiscale aandachtspunten, met overzicht van de verschillende stappen en overeenkomsten.

14-09-2021

Algemene info

Organisatie: Forum for the Future

Sprekers: Francis van der Haert

Locatie: Online

Ondanks de corona crisis is de M&A markt nog heel actief, zeker voor onze typische KMO’s en familiebedrijven. De verkoop of aankoop van een onderneming is echter de laatste jaren complexer geworden. Fiscaal en juridisch zijn er heel wat aandachtspunten die vroeger minder aandacht kregen. Ook de verschillende contractuele documenten die opgesteld worden tijdens zo’n proces zijn complexer geworden.In deze sessie licht Mr. Francis van der Haert deze fiscale en juridische risico’s toe, wordt het aankoop/verkoopproces overlopen, krijgt u tips voor het opzetten van een aankoopstructuur en begeleidt Francis u door de verschillende contracten. Aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden wordt u gewezen op de do’s en dont’s, zodat u geïnformeerd dergelijk proces kan opstarten en uw cliënt deskundig kan begeleiden.

inschrijven
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info