Owner Buy Out structuren: alternatief antwoord op de opvolgingsvraagstuk

02-12-2021

Algemene info

Organisatie: Forum for the Future

Sprekers: Francis van der Haert

Locatie: Online

Ondernemers denken nog al te vaak dat zij moet verder doen tot hun pensioenleeftijd om dan te zoeken naar een overnemer die alles overneemt. De laatste jaren zien wij nochtans dat alternatieve structuren, zoals de owner buy out, aan populariteit winnen als interessant alternatief. De aanwezigheid van meer financiële investeerders in onze Belgische M&A markt is hier niet vreemd aan.

In deze sessie licht Mr. Francis van der Haert toe wat een Owner Buy Out inhoudt, hoe het wordt gestructureerd en waarom dit interessant kan zijn voor een ondernemer. De fiscale en juridische aandachtspunten en risico’s worden overlopen, krijgt u inzage in de onderlinge afspraken en wordt u begeleidt door de verschillende contracten. Aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden wordt u gewezen op de do’s en dont’s, zodat u geïnformeerd dergelijk proces kan opstarten en uw cliënt deskundig kan begeleiden.

inschrijven
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info